Leawo iOS Data Recovery is een uitgebreid iPhone, iPad en iPod Touch datahersteltool. Het helpt gebruikers om 7 soorten verwijderde bestanden rechtstreeks van hun iOS-apparaat te herstellen, inclusief contacten, berichten (MMS, SMS, iMessages), oproepgeschiedenis, agenda, notities, herinneringen en Safari-bladwijzers. Ook kan het gemakkelijk 12 soorten verloren data van iTunes en iCloud-back-up herstellen, zoals foto's, video's, contacten, berichten, spraakmemo's, notities, enz.

Belangrijkste mogelijkheden:

  • Herstel direct verloren of verwijderde data van iPhone, iPad en iPod touch;
  • Herstel van iTunes en iCloud-back-up, zelfs van de verloren of kapotte iOS-apparaten;
  • Herstel 12 soorten gegevens, waaronder foto's, video's, sms & MMS-berichten, contacten, oproepgeschiedenis, notities,
  • kalender, etc.;
  • Alle iPhone, iPad & iPod touch modellen worden ondersteund, inclusief iPhone 6s/6s Plus;
  • 100% compatibel met alle iOS versies, inclusief de nieuwste iOS;
  • Snel en gemakkelijk in drie stappen herstellen: Connect>Scan>Recover;
  • Snelle gegevensscan en -analyse, veelzijdige bestandscontrole, zoeken en filteren.

Giveaway of the day — Leawo iOS Data Recovery 3.4.2.0

Versie 3.4.2 kregen we op 29 september 2018. De blog van die dag. De oude posting van Ootje

Systeemvereisten: Windows XP/ Vista/ 7/ 8/ 8.1/ 10; Processor: 1 GHz or above Intel/AMD Processor; RAM: 512MB RAM (1024MB or above recommended); Free Hard Disk: 2GB or larger of free space; Other: Internet Connection; DirectX 8.1 or above; iTunes 10.4 or later

Site van de leverancier

Trial met CRC64: 8D07102E678D49C0 te activeren met de activatiegegevens van het weggevertje met CRC64: 8D07102E678D49C0? JA: zijn identiek

Bij de installatie en eerste opstart wordt contact opgenomen met IP-adres 45.56.86.147 http.

Themida: de Oen heeft weekenddienst en pakte de openbare trial in tot hoogst geheime Themida. In de readme een sleutellink. 10 Minute Mail is OK. De sleutel is uit de browser te kopiëren, dus is daarvoor geen werkend mailadres nodig. Met a@b.com kreeg ik een andere sleutel. Ik zie geen sleutelmails binnekomen. De vorige downloadlink met CRC64: 8D07102E678D49C0 (identiek aan de trial) doet het nog.
Geen Nederlands. 32 Bitter. Geen Nederlands. Ik installeer in de zandbak in het Engels en krijg in het Duits de waarschuwing dat iTunes niet geïnstalleerd is. Dan maar onder bescherming van Time Freeze op de desktop gezet. Dan gaat het goed. Op iTunes na. Dat is er niet? En kan ik niets eens meer downloaden. Gelukkig heb ik nog een download van eind mei.Maar die laat zich niet installeren? Of toch wel?? Er wordt tenminste een nieuwe versie van iTunes, 12.9.6 opgehaald, Je moet geen haast hebben ...
De activatie staat in het bestand config in de programmamap.

De tutorial van de maker. De handleiding

De ervaringen van de Duitse vrienden, met name Joker0502 ... wir sind die Macher .... En hun commentaarpagina

Helaas is Ootje op 2-8-2019 gestopt met zijn dagelijkse blog op nl.giveawayoftheday.com.

De officiële site van vandaag:


Terug naar het begin.

6ndMq7QMH8CumHp2QPMMG3Ib9TJNFbzDBSfwkg6NRfQ3s8JjwbIcuQtBGd1pdB2xUlk9/8Ygs9o3YNYRjVtRQfqiPe9BjA1nsQXhzt+QcDWj+8VsMVPIoD7Ba7fGjsxBmUSFqXlrnpzYJd4dH8hV0ZB4OrpK42ljT1FtfHEqqBw+UeElT4MrMYOKebG4Kiw/