iResizer helpt u bij het schalen van afbeeldingen zonder vervorming of bijsnijden van de content. Het schaalt een afbeelding zonder de belangrijke visuele objecten, zoals mensen, gebouwen, dieren, etc. te veranderen. Anders dan bij andere soortgelijke programma's, waarbij het schalen van invloed zijn op alle pixels, gebruikt Intelligent Resizer alleen pixels in die gebieden die geen belangrijke visuele gegevens bevatten.

Intelligent Resizer biedt ook de mogelijkheid om de beeldverhouding van een foto “te herstellen”. Het vouwt de afbeelding op zo’n manier dat het nog steeds natuurlijk oogt, met behoud van de kwaliteit, integriteit en de spirit van het origineel. Om belangrijke objecten te behouden hoeft u deze alleen te selecteren en het schalen te starten, de rest gaat automatisch. Bovendien kan Intelligent Resizer de ruimte tussen belangrijke objecten aanpassen of objecten verwijderen van de afbeelding zoals u een papieren foto zou vouwen. Het maken van vierkante foto’s voor Instagram zonder bijsnijden kan ook met deze app.

Giveaway of the day — iResizer 3.0

Versie 3.0 kregen we op 16 mei 2018. De blog van die dag. De oude posting van Ootje

Systeemvereisten: Windows XP/ Vista/ 7/ 8/ 10; 1000 MHz processor; 256 MB RAM

Site van de leverancier

Trial met CRC64: E9154C541E93AB03 te activeren met de activatiegegevens van het weggevertje met CRC64: E9154C541E93AB03? JA: zijn identiek

Bij de activatie wordt contact opgenomen met IP-adres xx.xxx.xxx.xxx/geen contact opgenomen met internet.

Een schone installer, maar in in Themida ingepakte registersleutel:

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Teorex\iResizer\Registration]
"Serial"=-

Bewaar uw sleutel NJ******VAAKGIVEAWAY. Of nog beter de registersleutel. Die is per definitie geschikt om het weggevertje mee te activeren. 64 Bitter. Kent Nederlands.

Maar uit alle negatieve beoordelingen op giveawayoftheday.com maak ik op, dat het niet de moeite van installeren waard is.

OT: ThisIsMyFile is a lightweight, portable utility that allows you to unlock/delete protected or locked files easily. ThisIsMyFile will come in handy for situations when you receive a cannot delete file: The file is used by another person or program warning or: The action can't be completed because the file is open in xxx.exe - Close the file and trygain. ThisIsMyFile was designed to deal with locked files or folders specifically and can also be utilized to find out the reason a file or folder is locked, to unlock it, as well as perform deletions.. Kent Nederlands (98%). Met dank aan mikiem2

De ervaringen van de Duitse vrienden, met name Joker0502 ... wir sind die Macher .... En hun commentaarpagina.

Helaas is Ootje op 2-8-2019 gestopt met zijn dagelijkse blog op nl.giveawayoftheday.com.

De officiële site van vandaag:


Terug naar het begin.

mNJybRI4pvvL+ZGdKtHdxL2aelK7UXh46ujm+lvXn/7oUxQzQs2czxzPrn/WaUPQ