Icecream PDF Converter is een gebruiksvriendelijke en universele converter die PDF-bestanden op twee manieren kan converteren: PDF converteren naar andere ondersteunde formaten en bestanden converteren naar PDF-formaat. Schakelen tussen modi gebeurt met slechts 1 muisklik. Het drag & drop-mechanisme vereenvoudigt het toevoegen van de bestanden aan het programma. Een breed scala aan invoerformaten wordt ondersteund: DOC, DOCX, XLS, XLSX, ODT, ODS, JPG, PNG, BMP, GIF, TIFF, EPUB, MOBI, FB2, HTML, HTML, XPS. De naar PDF geconverteerde bestanden kunnen indien nodig in één PDF-bestand worden samengevoegd. Wat betreft de modus "Van PDF", kan de PDF worden geconverteerd naar DOC, ODT, TXT, RTF, PNG, JPG, BMP, TIFF, GIF, HTML, EPS en WMF.

Extra lay-outinstellingen zijn beschikbaar in het programma voor het converteren van afbeeldingen van de ondersteunde formaten naar PDF. Ook voor de modus "Naar PDF" kunt u de bestanden in de bestandswachtrij herschikken.

Bij het converteren van PDF-bestanden is het mogelijk om de intervallen van de te converteren pagina's te selecteren. Werken met wachtwoordbeveiligde PDF-bestanden wordt ondersteund (indien u geldige wachtwoorden voor de documenten kent). De OCR-taal kan worden geselecteerd in het paneel "Instellingen" van het programma voor de betere resultaten van de conversie van de gescande PDF-bestanden naar Word.

Giveaway of the day —Icecream PDF Converter Pro 2.86

Versie 2.69 kregen we op 3 april 2017. De blog van die dag. De oude posting van Ootje

Systeemvereisten: Windows 2000/ 2003/ XP/ Vista/ 7/ 8/ 8.1/ 10; 1.33 Ghz Intel, AMD or any other compatible processor/ faster processor for netbooks; 512 MB of RAM (1GB for better performance); 350MB to 2GB of free disk space

Site van de leverancier

Trial met CRC64: 13BB68D214389139 te activeren met de activatiegegevens van het weggevertje met CRC64: 13BB68D214389139? JA: zijn identiek

Bij de eerste opstart wordt contact gezocht met 151.139.128.14 http. De Cameyo bezoekt 108.59.9.66 http.

Op woensdagen verzorgt The Freak de blog. Bedankt! ✔

Themida: de Oen van Dienst heeft de trial goed beveiligd. De sleutel staat in de readme. Kent Nederlands. 32 Bitter.
Vink bij Instellingen het zoeken naar updates uit. In settings.ini staat dan auto_update_enabled=false

De activatie staat in het bestand licence.lic, dat in %AppData% staat, in de map D:\Sandbox\gebruikersnaam\zandbaknaam\user\current\AppData\Local\Icecream\Icecream PDF Converter. Althans in de zandbak van de laptop. Op de laptop zelf is de locatie:

C:\Users\gebruikersnaam\AppData\Local\Icecream\Icecream PDF Converter\license.lic.

{
"Date": "2019-09-04",
"Key": "GOTD-*******3PRA",
"Product": "Icecream PDF Converter",
"Signature": "596a5a6*********9773d3d", (daardoor is licence.lic systeemgebonden)
"Version": "2.2.0"
}

De ervaringen van de Duitse vrienden, met name Joker0502 ... wir sind die Macher .... En hun commentaarpagina

Helaas is Ootje op 2-8-2019 gestopt met zijn dagelijkse blog op nl.giveawayoftheday.com.

De officiële site van vandaag:


Terug naar het begin.