TwistedBrush Verf Studio sluit geen compromissen in het aanbieden van de beste van de TwistedBrush schilderijmotor door schilderen en tekenen met natuurlijke mediaborstels. het gebruikt een interface die is perfect geschikt voor het creëren van nieuwe kunstwerken met behulp van expressieve borstels van dikke natte olieverf en vloeibare waterverf, dik olieverf en fijne airbrushes en alles wat daar tussen in te bedenken is.

Meer dan 120 van de allerbeste natuurlijke media kwasten zijn er beschikbaar in deze algemene categorieën: Acryl, Airbrushes, Basic Kwasten, Blenders, Kooltjes en Krijtjes, Kleurpotloden, Gum, Markers, Maskeren, Penselen, Olieverf, Olie Stijlen, Palet Messen, Pastel, Potloden, Pennen, Aquarellen.

Giveaway of the day — TwistedBrush Paint Studio 1.14

Versie 1.34 kregen we op 19 september 2018. De blog van die dag. De oude posting van Ootje

Systeemvereisten: Windows XP/ Vista/ 7/ 8/ 10; 500MB disk space; 1024x768 minimum display resolution; 4GB RAM (8GB or more recommended)

Site van de leverancier

Trial met CRC64: 8C01271B4D3E1AC7te activeren met de activatiegegevens van het weggevertje met CRC64: D2362C5568438A96? NEE: zijn verschillend

Bij de activatie wordt contact opgenomen met IP-adres xx.xxx.xxx.xxx/geen contact opgenomen met internet. Niets gemerkt.

Themida. De sleutel staat in de readme. 32 Bitter. Geen Nederlands. Bij de activatie wordt de sleutel geplaatst in het bestand tblf.fil in de submap Data van de programmamap. Bewaar dit bestand. Ik kon er het weggevertje mee activeren na een installatie in een schone zandbak. QED.

Recente aanpassingen

Ik heb geen tijd en zin om hier mee te spelen.

De ervaringen van de Duitse vrienden, met name Joker0502 ... wir sind die Macher .... En hun commentaarpagina

Helaas is Ootje op 2-8-2019 gestopt met zijn dagelijkse blog op nl.giveawayoftheday.com.

een

De officiële site van vandaag:


Terug naar het begin.

usCDG0CbdNvgw+ALNhvwZqDmoKNrqIZKY4ocvGTvViM=