Als privégegevens eenmaal in verkeerde handen vallen, zijn de gevolgen niet te overzien. AweEraser, de betrouwbare software voor het wissen van gegevens, kan u helpen bij het permanent wissen van privégegevens voordat u uw computer of opslagapparaat doorverkoopt, schenkt, weggeeft, uitleent of afscheid van neemt, zonder dat gegevensherstel mogelijk is.

AweEraser biedt flexibele oplossingen voor het wissen van gegevens om u te helpen gegevens permanent te wissen in verschillende situaties. Het kan niet alleen bestanden versnipperen, maar het kan ook de harde schijf wissen, vrije schijfruimte wissen en internetprivacy opschonen, enz.

Belangrijkste mogelijkheden:

  • - Bestanden wissen
  • - Harde schijf wissen
  • - Vrije schijfruimte wissen
  • - Webbrowsers opschonen.

AweEraser biedt veilige en effectieve oplossingen voor het wissen van gegevens. Het kan de beoogde gegevens voor 100% permanent wissen en maakt gegevensherstel onmogelijk. Deze software voor het wissen van gegevens heeft geen invloed op de levensduur van uw apparaat. U kunt het volledige rapport van de opschoning krijgen wanneer die is voltooid.

Vertaald met www.DeepL.com/Translator

Giveaway of the day — AweEraser 3.0

Versie 3.0 kregen we op 17 september 2018. De blog van die dag. De oude posting van Ootje

Systeemvereisten: Windows 2000/ XP/ Vista/ 7/ 8/ 10 and Windows Server

Site van de leverancier

Trial met CRC64: 1754C795AD368966 te activeren met de activatiegegevens van het weggevertje met CRC64: 1754C795AD368966? JA/NEE: identiek

Bij de activatie wordt via Firefox contact opgenomen met IP-adres 54.68.90.7 https en 108.177.127.109 poort 993.

Geen Themida. De sleutel staat in de readme. 32 Bitter. Geen Nederlands. De sleutel staat in de readme. De activatie staat in C:\Program Files\Magoshare\AweEraser\Configure.dat
Daar staat de sleutel:

register
sn=2VTUQ*****HCMF

Bewaar dit bestand. Ik kon er het weggevertje mee activeren in een schone gratis zandbak van Sandboxie. QED. Maar u kunt het weggevertje natuurlijk niet in een zandbak gebruiken. Want na het spelen ruimt u de zandbak op en is de oude situtatie met al die te wissen bestanden en mappen hersteld.

CCleaner doet dit gratis. U kunt ook het gratis 7z gebruiken: selecteer de te wissen gegevens, zip ze met een willekeurig wachtwoord, stel 7z zo in dat na het zippen de originele bestanden voorgoed worden verwijderd en wis tenslotte dat versleutelde 7z-bestand dat alle te verwijderen bestanden en mappen bevat.

De ervaringen van de Duitse vrienden, met name Joker0502 ... wir sind die Macher .... En hun commentaarpagina

Helaas is Ootje op 2-8-2019 gestopt met zijn dagelijkse blog op nl.giveawayoftheday.com.

De officiële site van vandaag:


Terug naar het begin.