Na het upgraden naar Windows 8/10 kan het voor gebruikers moeilijk zijn om te wennen aan het nieuwe systeem, waar geen startmenu bestaat. Start Menu 8 kan gebruikers helpen die niet bereid zijn hun gedrag te veranderen en het klassieke startmenu terug te brengen. Gebruikers kunnen weer genieten van een bekend startmenu met slechts één klik, terwijl er ook andere stijlen beschikbaar zijn. Start Menu 8 biedt ook een eenvoudige manier om terug te schakelen naar de originele stijl. Bovendien verandert de achtergrondkleur van het Start-menu met de achtergrond van het bureaublad.

Sneller en krachtig zoeken naar bestanden
Het nieuw uitgebrachte Start Menu 8 beschikt over een krachtigere zoekmachine. Met 20% snellere zoeksnelheid, kan het zoekresultaten in minder tijd leveren. Gebruikers kunnen ook gemakkelijk de benodigde bestanden vinden met nauwkeuriger zoekresultaten. Vaak of recentelijk gebruikte bestanden zijn ook vastgepind op het Startmenu voor snelle toegang.

Advertentievrij & Schoner Start Menu
Advertenties kunnen de aandacht van de gebruiker afleiden bij het gebruik van een systeemstartmenu, wat soms zelfs kan leiden tot ongewenste klikken. Start Menu 8 biedt een 100% schoon en veilig startmenu om gebruikers te helpen bij het ongestoord vinden van apps en gewenste bestanden.

Handige, eenvoudige en aangepaste instellingen
Gebruikers kunnen instellingen aanpassen via het Startmenu 8. Er is een assortiment pictogrammen verzameld voor gebruikers om de Windows Start-knop aan te passen. Gebruikers kunnen ook hun eigen accountafbeelding opslaan, hun favoriete toepassingen vastzetten en de manier waarop programma's worden weergegeven in het startmenu beheren. Meer geavanceerde instellingen staan klaar om ontdekt te worden.

Let op: de licentie wordt voor 6 maanden verstrekt. Daarna kost het $7.99 per jaar voor 3 PC's.

Vertaald met www.DeepL.com/Translator

Giveaway of the day — iObit Start Menu 8 Pro 5.1

Versie 4.5 kregen we op 30 september 2018. De blog van die dag. De oude posting van Ootje

Systeemvereisten: Windows XP/ Vista/ 7/ 8/ 10

Site van de leverancier

Trial met CRC64: D078954371E02E25 te activeren met de activatiegegevens van het weggevertje met CRC64: D078954371E02E25? JA: zijn identiek (logisch bij een licentieduur van zes maanden)

Bij de activatie wordt contact opgenomen met IP-adres 54.221.231.53 http, 93.184.221.133 http en 34.230.163.22 http.

Geen Themida, een schone installer. De sleutel staat in de readme. De downloadlink werkte niet, dus moest ik Opera gebruiken: die kan direct downloaden, zonder link.
Omdat Windows 10 elke zes maanden op de schop gaat, moet de maker elke zes maanden aan de slag. Dus logisch dat hij een abonnementsgeld vraagt. De maker van het gratis Classic Shell is er daarom mee gestopt. Er is nu een opvolger: Open Shell.
Op mijn Windows 8.1 gebruik ik Classic Shell, maar bij Windows 10 gebruik ik het officiële startmenu. Dat is erg handig, als je er eenmaal aan gewend bent.
32 Bitter. Kent een beetje Nederlands: "Activateer nu" en "Licensentie code". Na de activatie staan er drie bestanden in de map
C:\Program Files (x86)\Common Files\IObit\Classic Start. Bewaar die.

De ervaringen van de Duitse vrienden, met name Joker0502 ... wir sind die Macher .... En hun commentaarpagina

Helaas is Ootje op 2-8-2019 gestopt met zijn dagelijkse blog op nl.giveawayoftheday.com.

De officiële site van vandaag:


Terug naar het begin.

Lnbq7xsz6ZnunGgS5rJ7rVnnJGjqqJtpQTTBsRatZj0=