Foto naar Schilderij Converter is een nieuwe software tool door SoftOrbits, gericht op de transformatie van gewone foto ' s tot schilderijen in een paar klikken met een automatische voorinstellingen. Het heeft drie opties: Olieverf, Aquarel Tekening en het Impressionisme. Elke preset kunnen aangepast worden handmatig produceren van een unieke painting. Het omzetten van foto ' s tot schilderijen is gemakkelijk en snel als de bliksem, de resultaten zou kunnen verrassen zelfs de meest verfijnde smaak!

Koop een Onbeperkte licentie (met ondersteuning en updates) met 70% korting!

Giveaway of the day — Picture to Painting Converter 2.0

Versie 1.0 kregen we op 27 september 2018. De blog van die dag. De oude posting van Ootje

Systeemvereisten: Windows 7/ 8/ 10

Site van de leverancier

Trial met CRC64: 37AF1351B72B3A99 te activeren met de activatiegegevens van het weggevertje met CRC64: 37AF1351B72B3A99? JA: zijn identiek

Bij de activatie wordt contact opgenomen met IP-adres 162.243.116.64 https.

Op woensdagen verzorgt The Freak de blog. Bedankt! ✔

Geen Themida. De uitgang _pt1 van de installer zorgt ervoor dat u een sleutel kunt aanvragen. Softorbits is een beetje spammer, dus werk ik met een tijdelijk mailadres en geef mijn naam niet.
32 Bitter. De activatie staat in twee subsleutels in het register:

[HKEY_CURRENT_USER\Software\softorbits\PictureToPainting]
"Key"=-
"partnerCompaignInfo"=-

Bewaar deze sleutel. Maar de kwlaiteit overtuigt mij niet. Zie de plaatjes van de maker hieronder.

OT; de site van mijn geliefde TreePad is sinds kort uit de lucht. Ik wilde het downloaden voor een virtuele machine en vond de site niet meer. Eerst dacht ik aan een storing, maar die duurt dan wel erg lang. Gisteren las ik dat Treepad inderdaad plotseling uit de lucht is, zonder enige vooraankondiging of mail naar hun klanten. Jammer. Hieronder kunt u zien wanneer ze ongeveer gestopt zijn: %%https://traffic.alexa.com/graph?w=308&h=201&o=f&c=1&y=t&b=ffffff&n=666666&r=6m&u=treepad.com%%
.

Er is een alternatief; cherrytree. Gratis en beschikbaar voor Windows en Linux. Het gebruikt 7zip voor het beveiligd opslaan van de databases. Ik heb er vanmorgen - het regende toen ik wakker werd en dus ging ik pas later fietsen - wat mee gespeeld. Het lijkt een goede vervanger van Treepad. Voor Windows is er een 32 bits portable. Zet een leeg bestand config.cfg in de map bin, waar ook cherrytree.exe staat, om de instellingen portable op te slaan. Kent automatisch Nederlands.

Bij het beveiligd opslaan wel een aandachtspunt: in %Temp% staat tijdelijk de ontsleutelde versie van het bestand. Dat wordt bij afsluiten opgeruimd. Maar als het programma crasht, blijft het ontsleutelde bestand bestaan en moet dus met de hand worden verwijderd. Maar ik heb een work-around bedacht. Ik heb sowieso mijn versleutelde Treepad-bestanden in SafeHouse staan. Het versleutelde cherrytree-bestand eindigt op .ctz. Dat is een 7z-bestand en kan dus met 7z uitgepakt worden in een map op de SafeHouse-partitie worden gezet. Het onversleutelde cherrytree bestand eindigt op .ctd. Dat kan ik dus bewerken en later versleutelen met 7z., Bij een crash van cherrytree of een ander programma staat het ctd-werkbestand op de versleutelde SafeHouse partitie en is dus langs die weg beveiligd.
Eenvoudiger: na een crash cherrytree openen met het betreffende bestand en direct weer afsluiten.

Wel lastig is dat cherrytree alleen TreePad-lite bestanden kan inlezen. Ik moet dus met Treepad Business Edition een hjt-bestand maken en dat in TreePad Lite inlezen. Helaas draait Treepad Lite niet onder W10. Ik moet de omzetting dus op een virtuele W7 uitvoeren. gelukkig hoeft dat maar één keer. Daarna kan ik verder werken met cherrytree.

De ervaringen van de Duitse vrienden, met name Joker0502 ... wir sind die Macher .... En hun commentaarpagina

Helaas is Ootje op 2-8-2019 gestopt met zijn dagelijkse blog op nl.giveawayoftheday.com.

een

twee

drie

vier

De officiële site van vandaag:


Terug naar het begin.