Zortam Mp3 Media Studio is een alles-in-één Mp3-applicatiesuite. Het heeft verschillende modules zoals Zortam Mp3 Auto Tagger, Mp3 Organizer, ID3 Tag Editor, Mp3 Player, Mp3 Normalizer, BPM (Beats Per Minute) Analyzer, CD Ripper, Mp3 to Wav converter. Met Zortam Mp3 Media Studio kunt u batchgewijs automatisch uw Mp3 bestanden een tag toekennen, Mp3 bestanden hernoemen met behulp van Mp3 tag informatie, Mp3 Tags van de bestandsnaam schrijven. Batch auto-tagging proces automatisch downloaden van album art, teksten en andere metagegevens zoals artiest, titel, jaar, genre, genre, track info naar uw MP3 bestanden.

Het programma herkent uw muziek met behulp van geavanceerde digitale vingerafdruktechnologie en downloadt automatisch ontbrekende albumillustraties, teksten en andere trackinformatie, zoals artiest, genre, jaartal, tracknaam, tracknummer.

De software kan meer dan 35 miljoen muziekitems herkennen. Album Artwork, teksten en opgeslagen gegevens kunnen worden bekeken in iTunes, iPhone, iPod en Android mobiele of tablet-apparaten.

Koop een levenslange licentie met een korting van 50%.

Vertaald met www.DeepL.com/Translator

Giveaway of the day — Zortam Mp3 Media Studio Pro 25.55

Versie 24.85 kregen we op 14 april 2019. De blog van die dag. De oude posting van Ootje staat niet meer op de pagina van 14 april 2019, maar wel als commentaar onderaan mijn blog van die dag

Systeemvereisten: Windows 2000/ XP/ 7/ Vista/ 8/ 10

Site van de leverancier

Trial met CRC64: 83511C5853AF8C22 te activeren met de activatiegegevens van het weggevertje met CRC64: B59CD32B4C32DC77? NEE: zijn verschillend

Bij de activatie wordt contact opgenomen met IP-adres 193.227.111.53 http.

Geen Themida. De activatiegegevens staan in de readme. Als ik het weggevertje in een zandbak zet, is het daar al geactiveerd. Ook op een virtuele machine.
Vergeet niet om het zoeken naar updates bij de opstart uit te schakelen.
Voor eigen gebruik heb ik op een virtuele W7 Starter een Cameyo en een klassieke portable gemaakt.

Goed spul. Ik kocht al tijden geleden een eigen licentie om mijn CD's te rippen naar een USB-stick om in de auto mijn eigen muziek en gesproken boeken te beluisteren. De optie om tags van de muziek van internet ophalen gebruik ik niet bewust. Omdat het programma gratis is voor particulieren, is het kopen van een licentie eigenlijk niet nodig.

De ervaringen van de Duitse vrienden, met name Joker0502 ... wir sind die Macher .... En hun commentaarpagina

Helaas is Ootje op 2-8-2019 gestopt met zijn dagelijkse blog op nl.giveawayoftheday.com.

een

De officiële site van vandaag:


Terug naar het begin.