Als u ooit naar een zwart scherm heeft gestaard omdat uw Windows weigerde op te starten, zult u de waarde van regelmatige back-ups waarderen. En het kan zo eenvoudig zijn!

Alleen back-ups zullen u beschermen tegen dreigend gegevensverlies, zoals veroorzaakt door ransomware, corrupte besturingssystemen of schijven. Ashampoo Backup 2020 is de betrouwbare back-up software om uw bestanden op te slaan. Het programma maakt een back-up en herstelt hele partities en schijven in slechts een paar klikken.

Profiteer van automatische back-ups en probleemloos bestandsherstel via het ingebouwde reddingssysteem!

Vertaald met www.DeepL.com/Translator

Giveaway of the day — Ashampoo Backup 2020

Versie 2018 kregen we op 16 december 2018. De blog van die dag. De oude posting van Ootje

Systeemvereisten: Windows 7/ 8/ 10

Site van de leverancier

Trial met CRC64: 93E1BF5A22293E91 te activeren met de activatiegegevens van het weggevertje met CRC64: 9A4A741E5089A9E2? NEE: zijn verschillend: "De sleutel is te vaak gebruikt".

Bij de installatie wordt contact opgenomen met IP-adres 52.29.123.56 https, daarna met 18.194.214.166 https (2x)..

Geen Themida en geen Ashampoo-wrapper. Het gaat om backupClient-ab.exe. Die draait niet in Sandboxie. U moet uw eigen sleutel aanvragen.
Na het invoeren van mijn mailadres wordt er maar één subsleutel regKey in het register gezet:
Computer\HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Ashampoo\Ashampoo Backup\ash_inet\regKey
Maar ik kan er niet de trial mee activeren, omdat "de sleutel al te vaak is gebruikt".

Ik vermoed dat iedereen echt zijn eigen sleutel moet aanvragen. Al krijgt iedereen AB2*****D81. Uw mailadres moet door Ashampoo worden geregistreerd. Behalve uw eigen mailadres en een tijdelijk mailadres, kunt u ook de plustruc gebruiken. Of een combinatie van een tijdelijk adres en de plustruc. Bij 10 Minute Mail werkt die combinatie niet, bij de beide andere wel.

Toeval of niet: ik kreeg op drie mailadressen, die bekend zijn bij Ashampoo dit programma ook als geschenk aangeboden met CRC64: F5D7E412E3318F18, dus anders dan het weggevertje en de trial. Logisch, want dit is een weggevertje voor bestaande klanten. Die hebben een geregistreerd mailadres, dus ontbreekt de mogelijkheid een sleutel aan te vragen.

Het is een verouderde versie: 12.6.0.0,. Nu is versie 14 te koop. Ashampoo geeft zelden de nieuwste versie weg.

Ik bewaar belangrijke bestanden in DropBox met 2 TB ruimte, in de cloud dus.. Zo kan ik ze zonder USB-stick op al mijn PC's ophalen en bewerken. Ook indien als gevolg van brand, inbraak, blikseminslag, aardbeving of overstroming al mijn PC's en harde schijven onbruikbaar zijn.

De ervaringen van de Duitse vrienden, met name Joker0502 ... wir sind die Macher .... En hun commentaarpagina

Helaas is Ootje op 2-8-2019 gestopt met zijn dagelijkse blog op nl.giveawayoftheday.com.

De officiële site van vandaag:


Terug naar het begin.