UniPDF is ontwikkeld op basis van de primaire concept van het re-produceren van een Word-bestand van een PDF (dus geen OCR). Het wordt geleverd met een reeks van functies, die zorgt dat de taak nog effectiever en efficiënter. Veelzijdig in gebruik. Het ondersteunt de conversie van PDF-bestanden naar Word -, beeld -, tekst-en HTML. Een van de meest aantrekkelijke kenmerken van deze software is het behoud van het oorspronkelijke ontwerp en de lay-out van de PDF. De conversie gaat razendsnel. U kunt uren besparen ten opzichte kopiëren en plakken de inhoud van de PDF (ook dze zin sluit OCR uit).

Belangrijkste mogelijkheden:

  • Het converteren van PDF-bestanden in vier bestandstypen om te voldoen aan uw specifieke behoeften: Microsoft Word -, beeld -, tekst-en html-bestanden zijn beschikbaar.
  • Behoud van de originele vormgeving en opmaak: de Geconverteerde bestanden behoud van de originele lay-out en opmaak van het originele document kunt u tijd besparen bij het opnieuw bewerken van uw documenten om ze te krijgen van de manier waarop u dat wilt.
  • PDF-bestanden converteren in batch Converteren van PDF-bestanden of converteren van meerdere bestanden in één sessie.
  • Super-snelle conversie: Bliksem snelle conversie snelheid, zodat u om te besteden minder tijd aan het omzetten en meer tijd om werk gedaan te krijgen.
  • Het converteren van een geselecteerde pagina bereik: zet hele documenten of selecteert u alleen specifieke pagina ' s binnen een document voor de conversie.
  • Een gebruiksvriendelijke interface die iedereen kan gebruiken met gemak. Eenvoudige interface met slepen en neerzetten kunt u gemakkelijk bestanden selecteren die u wilt converteren.
  • Ondersteunt UI 20 Talen (maar dus geen tekstherkenning, alleen user interface).

Sorry we do not support OCR

Giveaway of the day —UniPDF 1.3.1

The Freak: bedankt voor het inspringen.
Van UniPDF kregen we niet eerder iets.

Systeemvereisten:Windows 10/ 8/ 7/ Vista/ XP (x32/x64)

Site van de leverancier in het Nederlands van een vertaalmachine

Trial met CRC64: 434435AB08B237BFte activeren met de activatiegegevens van het weggevertje met CRC64: EF103A2EDFD902ED? JA: zijn verschillend

Bij de activatie wordt contact opgenomen met IP-adres 67.225.230.32 https.

Themida. 32 Bitter. Kent Nederlands, met tikfouten. De activatiegegevens in de readme zie ik na activatie terug in het register:

[HKEY_CURRENT_USER\Software\UniPDF]
"UserName"=de gebruikersnaam in de readme
"RegCode"=de sleutel in de readme

Bewaar die sleutel. Ik kon er de trial mee activeren. QED.
De trial komt trouwens in %AppData%. Waar zag ik dat onlangs ook alweer?
Ik gebruik zelf de PDF-omzetter van ABBYY. Die heeft OCR en is dus bruikbaar voor scans. Het weggevertje zet een scan gewoon als plaatje in een Word document.

De ervaringen van de Duitse vrienden, met name Joker0502 ... wir sind die Macher .... En hun commentaarpagina

Helaas is Ootje op 2-8-2019 gestopt met zijn dagelijkse blog op nl.giveawayoftheday.com.

een

een

een

De officiële site van vandaag:


Terug naar het begin.

wGUyCqSeq2CfWEafo1IbKabu72Ocjo7IBw1sWmbvj7zDCEyDueIjXZ0/RZ8fBG7m