Easy File Renamer (EFR) is, zoals de naam al aangeeft, ontworpen met inachtneming van het gemak waarmee gebruikers van deze software gebruik kunnen maken. De software helpt mensen bij het organiseren van hun bestanden door het instellen van nieuwe bestandsnamen, het bewerken van muziektags, het hernoemen van iTunes-nummers, en het in bulk verplaatsen/kopiëren van bestanden in de computer. Er zijn 10 hernoemingsregels beschikbaar in de software zoals: Nieuwe naam, Suffix toevoegen, Voorvoegsel toevoegen, Tekst verwijderen, Tekst vervangen, Tekst toevoegen, Tekst invoegen, Aflopende/ aflopende nummers toevoegen aan bestanden, Omzetten naar hoofdletters of kleine letters.

Vertaald met www.DeepL.com/Translator

Giveaway of the day — Easy File Renamer 2.2

Deze titel kregen we hier nog niet eerder van Sorcim Technologies. De blogs met de tag Sorcim technologies.

Systeemvereisten: Windows 10/ 8.1/ 8/ 7/ Vista/ XP (x32/x64); CPU: 400 MHz; RAM: 128 MB free space; Hard Disk: 11.4 MB of free space

Site van de leverancier

Trial met CRC64: 329F1B452C00829B te activeren met de activatiegegevens van het weggevertje met CRC64: 329F1B452C00829B? JA: zijn identiek

Bij de activatie wordt contact opgenomen met IP-adres 172.217.8.196 http.

Geen Themida. De activatiegegevens staan in de readme. 32 Bitter. Geen Nederlands.

De activatie staat in het register:

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Sorcim\EasyFileRenamer]
"AppVersion"="2.2.0.0"
"InstallDate"="2019-10-11 13:46:03"
"LatestRunDate"="2019-10-11 13:46:03"
"IsOfflineRegistered"="True"
"RegisteredKey"=zie read.me
"RegisteredEmail"=zie read.me
"IsOnlineRegistered"="True"
"InvalidKeys"=""
"IsUpdated"="False"

De activatie ligt vast in de twee subsleutels RegisteredKey en RegisteredEmail.

Wel raar dat ik hiermee het weggevertje niet kon activeren.

In mijn dagelijks computerwerk heb ik op dit moment geen behoefte aan zoiets. Vroeger misschien wel, als ik een hele zooi documenten een opdracht moest kunnen gebruiken. Meestal sloeg ik alle bij elkaar op in een map met in de naam de startdatum van het project, de opdrachtgever, projectnummer en projectnaam. In die map kwamen ook de door mij geschreven rapporten, spreadsheets en presentaties. Na afloop van het project 7zipte ik de map of plaatste die in een eigen SafeHouse-partitie en zette het SafeHouse-partitiebestand op een paar externe schijven. En in DropBox. Nu komt dat maar zelden voor dat ik dat moet doen.
Nu ik af en toe ook Linux gebruik, valt SafeHouse af.
Vroeger gaven spaties in bestandsnamen problemen. Tegenwoordig niet. Een spatie is ook een teken met zijn eigen ASCII-code. Net zoals nul ook een getal is. Ik gebruik zelf vaak de underscore of laag ligggend streepje _ als alternatief voor een spatie in een bestandsnaam.

De ervaringen van de Duitse vrienden, met name Joker0502 ... wir sind die Macher .... En hun commentaarpagina

Helaas is Ootje op 2-8-2019 gestopt met zijn dagelijkse blog op nl.giveawayoftheday.com.

een

De officiële site van vandaag:


Terug naar het begin.

bKRTFHZzPEuD3xo+iD1y9o01Bhg5X26zqPJJhc1mCyizPz6zBYZ6tfbqzDG7nWE8fg7rxaJlyHRvMzpNWUOeIg==