Organiseer uw werk efficiënter - een verstandige keuze voor zeer effectieve mannen!

 • All-in-One: Plan Herinnering, Taken, Contacten, Contacten, Dagboek, Wachtwoordbeheerder etc.
 • Gemakkelijk om gegevens te synchroniseren tussen PC's en mobiele telefoons
 • De real time herinnering maakt u voorzichtiger.
 • Krachtige documentredacteur & eenvoudig in gebruik
 • Groepsbeheer & gemakkelijk te zoeken
 • Speciaal ontworpen voor mannen (wat een onzin)

Een andere omschrijving die ik vond:
Efficiënte Man's Organizer, een pakket voor het beheer van persoonlijke informatie, speciaal ontworpen voor mannen! Het heeft niet alleen verschillende modieuze interface stijlen, maar het is een professioneel compleet programma. Na het voltooien van de volgende stappen, kunt u een goed georganiseerd en efficiënt nieuw leven hebben!

De belangrijkste modules van Efficient Man's Organizer:

 • Tijdsbeheer modules
 • Contacten module
 • Dagboekmodule
 • Aantekeningen/notitie/opmeringen module
 • Module voor wachtwoordmanager
 • Synchronisatie

Vertaald met www.DeepL.com/Translator

NB: Licentiegegevens: 1-jaar updatelicentie, doch slechts geldig tot 25 juli 2020. U kunt dit programma gedurende een jaar bijwerken naar de nieuwste versie. Als u na een jaar nog steeds wilt bijwerken, moet u uw code vernieuwen.

Vertaald met www.DeepL.com/Translator

Giveaway of the day — Efficient Man's Organizer 5.60

Deze titel kregen we hier nog niet eerder van Efficient Software. De blogs met de tag Efficient Software.

Systeemvereisten: Windows XP/ Vista/ 7/ 8/ 10

Site van de leverancier

Trial met CRC64: 5B9AF92B247E6B4C te activeren met de activatiegegevens van het weggevertje met CRC64: 5B9AF92B247E6B4C? JA: zijn identiek

Bij de activatie wordt contact opgenomen met IP-adres xx.xxx.xxx.xxx/geen contact opgenomen met internet.

Geen Themida. De sleutel staat in de readme. 32 Bitter. Start indien gewenst tegelijk met Windows. Kent Nederlands, maar niet foutloos: 'nummer van geautoriseerde gebruikers". Dat moet 'aantal' zijn in plaats van 'nummer als'. 'Includeer taken zonder vervaldatum' is ook geen Nederlands Beter is 'Taken zonder einddatum opnemen'. De updatelicentie loopt slechts tot 25 juli 2020, niet tot 31 oktober 2020: is Boris de Brexiteer de programmeur?
Bij de activatie moet u naast de sleutel uw gebruikersnaam invoeren. Ik gebruik voor weggevertjes altijd de naam Giveawayoftheday. Er worden tijdens de activatie/eerste gebruik twee bestanden aangemaakt in %AppData%, in de map user\current\AppData\Roaming\Efficient Man's Organizer. Het betreft de bestanden zyceffmorg.dat en EfficientMansOrganizer.ini. Ik vermoed dat alleen de eerste volstaat voor de activatie. Als ik het weggevertje in een andere zandbak installeer en zyceffmorg.dat van de eerste zandbak kopieer naar de tweede, is ook de tweede geactiveerd. QED.

Het is natuurlijk onzin om te beweren dat dit tool alleen voor mannen is. Ze hebben er ook een voor dames. ook die kan ik activeren met zyceffmorg.dat: QED. Zo te zien is alleen het uiterlijk anders: roze bloemen en een slecht leesbare achtergrond. De gratis versie voor dames is er ook. En ook een gratis versie voor mannen.

Als ik tijd over heb, zal ik het eens echt proberen. Ik zet het onder de hoede van Soft Organizer op de desktop, dan kan ik het perfect verwijderen als ik er genoeg van heb.

De handleiding.

De ervaringen van de Duitse vrienden, met name Joker0502 ... wir sind die Macher .... En hun commentaarpagina

Helaas is Ootje op 2-8-2019 gestopt met zijn dagelijkse blog op nl.giveawayoftheday.com.

een

De officiële site van vandaag:


Terug naar het begin.