Backup4all is een bekroond data back-up programma voor Windows. Dit hulpprogramma is ontworpen om uw waardevolle gegevens te beschermen tegen gedeeltelijk of volledig verlies door back-uptaken te automatiseren, ze met een wachtwoord te beschermen en te comprimeren om opslagruimte te besparen. Deze back-uptoepassing is rijk aan functies en biedt een intuïtieve interface waardoor alle functies gemakkelijk toegankelijk zijn voor zowel beginners als professionals.

Met Backup4all Lite kunt u eenvoudig een back-up maken naar meerdere bestemmingen:

  • Lokaal: back-up op DVD, CD, Blu-ray, HD-DVD of andere verwisselbare media (zoals USB-stations).
  • Netwerk: back-up naar netwerkbestemmingen (inclusief netwerkstations die in kaart zijn gebracht).

Vertaald met www.DeepL.com/Translator

Giveaway of the day — Backup4all 8.3

Versie 7.4 Lite kregen we op 11 april 2019. De blog van die dag. De oude posting van Ootje zie ik niet op de site van Giveawayoftheday, maar hij staat wel achteraan mijn blog van die dag.

Systeemvereisten: Windows XP/ Vista/ 7/ 8/ 8.1/ 10 (x32/x64); 100MB of Free Space

Site van de leverancier

Trial met CRC64: 941426BBF1BA3D1E te activeren met de activatiegegevens van het weggevertje met CRC64: 941426BBF1BA3D1E? JA: zijn identiek
Er is ook een portable. Die werkt niet op een gewone HD, alleen op een verwisselbare schijf zoals een USB-stick

Bij de activatie wordt contact opgenomen met IP-adres xx.xxx.xxx.xxx/geen contact opgenomen met internet.

Geen Themida. In de readme een sleutellink. Werkend mailadres vereist, tijdelijk adres is OK. Op twee verschillende adressen kreeg ik twee verschillende sleutels. 32 Bitter. Geen Nederlands. De installatie in Sandboxie mislukt. Op een virtuele W10 64 Pro lukt het wel.

Ze leggen wel het nodige vast naast naam en mailadres:

  • Name: DESKTOP-E***UD
  • Code: 72****24
  • HWID: M*SZwA-A****H*TwUw
  • UNID: 4F1B*********3E4

De activatie staat in één subsleutel:

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\WOW6432Node\Softland\Backup4all 8\Info]
"Info4"=-

Maar bij een controle op een schone virtuele W10 64 Pro blijkt dat niet voldoende. In de map C:\ProgramData\Softland\Backup4all 8 worden volgens Soft Organizer Pro tijdens de activatie drie bestanden aangmaakt, die eveneens nodig zijn: activation.act, activation.desc en License.lic.

Bij de derde installatie blijken de registersleutel en het bestand License.lic samen voldoende om geactiveerd op te starten. Met alleen de registersleutel moet ik nog activeren, met alleen Licence.lic krijg ik een melding dat de controle op activatie op een fout duidt. Met zowel de registersleutel als het bestand License.lic op de juiste plaats verloopt de check geruisloos en start het weggevertje geactiverd op.

Omdat ik het weggevertje zelf niet ga gebruiken, ga ik niet controleren of de activatie van de virtuele machine op de echte productielaptop wordt geslikt. Zelf regel ik mijn backups via een betaalde 2 TB DropBox.

De handleiding en het kenniscentrum.

De ervaringen van de Duitse vrienden, met name Joker0502 ... wir sind die Macher .... En hun commentaarpagina

Helaas is Ootje op 2-8-2019 gestopt met zijn dagelijkse blog op nl.giveawayoftheday.com.

De officiële site van vandaag:


Terug naar het begin.