Tipard DVD Cloner heeft de mogelijkheid om DVD-disks te kopiëren en te klonen naar DVD-disks, zoals DVD-9 tot DVD-9, DVD-5 tot DVD-5, DVD-9 tot DVD-5, DVD-9 tot DVD-5. Bovendien kunt u een back-up van de dvd-schijf naar de lokale computer maken als dvd-map of ISO-bestanden. Ondertussen kan het ook lokale dvd-map of ISO-bestanden naar uw dvd-disk kopiëren. Bovendien heeft deze dvd-back-upsoftware drie kopieermodi die u kunt selecteren, zoals Aanpassen, Volledige modus en Hoofdfilm. U kunt kiezen wat u wilt en u kunt alle onderdelen van de dvd kopiëren volgens uw eigen wensen.

Belangrijkste mogelijkheden:

  • 1. Kloon dvd-schijf naar dvd-schijf precies in 1:1 verhouding met de volledige inhoud. U kunt bijvoorbeeld DVD-9 naar DVD-5, DVD-9 naar DVD-9 naar DVD-9, DVD-5 naar DVD-5 kopiëren met de beste kwaliteit.
  • 2. 2. Hiermee kunt u een back-up maken van een DVD-disk en deze naar een DVD-map of ISO-bestand op uw PC kopiëren. Ondertussen kunt u lokale dvd-map of ISO-bestand zonder verlies naar dvd-schijf kopiëren.
  • 3. Het heeft drie kopieermodi: a) Customize, b) Full Mode en c) Main Movie. U kunt kiezen wat u wilt en u kunt alle onderdelen van de dvd te kopiëren naar uw eigen wensen.
  • 4. 4. U kunt kiezen voor een perfect volume en een geschikt formaat zoals DVD 5 of DVD 9 voor de beoogde DVD-schijf. Zo kunt u de beste keuze maken op basis van de conditie van uw DVD.

Let op: jaarlijkse licentie.

(de Engelse tekst is niet erg duidelijk)

Vertaald met www.DeepL.com/Translator

Giveaway of the day — Tipard DVD Cloner 6

Versie 6.6.2 kregen we op 20 januari 2017. De blog van die dag. De oude posting van Ootje

Systeemvereisten: Windows XP/ Vista/ 7/ 8/ 10

Site van de leverancier

Trial met CRC64: 70DE14E4DF9CDE53 te activeren met de activatiegegevens van het weggevertje met CRC64: E2A80DBD07B803CB? JA: zijn verschillend

Bij de activatie wordt contact opgenomen met IP-adres 108.168.172. 24 http en https.

Geen Themida. Geen activatiegegevens in de readme. 32 Bitter.

Ik heb het in Sandboxie op de desktop gezet, maar daar werkt de "Get Free Registration Code"-knop niet.

Bij de opstart een sleutellink. Op twee verschillende mailadressen (eentje tijdelijk, de andere de plustruc gebruikt) kreeg ik twee verschillende sleutels.

De activatie komt in het register:

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Tipard Studio\Tipard DVD Cloner 6\Register]
"UserEMail"=-
"Code"=-

Als u niet wilt dat er naar updates wordt gezocht:

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Tipard Studio\Tipard DVD Cloner 6\Update]
"AutoEnabled"="false"

OT 1: deze blog was op 5-11 's-avonds opeens verdwenen. Op 6-11 merkte ik dat het datum-/tijdveld was gewijzigd van 2019-11-04 09:00 in 1970.01.01 00:00. Dus was de pagina helemaal als eerste te zien. Menselijke fout bij het editen naar de tijd 09:00 uur? Of hikje bij mijn provider? Gelukkig vond ik het op tijd. Anders had ik de pagina opnieuw moeten schrijven.

Bewaar in ieder geval de eerste twee subsleutels. Daar kon ik de trial mee activeren op een schone virtuele W10 64 Pro. QED.

OT 2: mijn desktop ligt uit elkaar, want de nieuwe SSD met Windows 10 1903 wil niet booten. Daarom gebruik ik nu de oude SSD met Windiows 1709 (of zoiets). De HD's zijn losgekoppeld, dus heb ik wat minder tools bij de hand. Gelukkig is de laptop er ook nog.

De ervaringen van de Duitse vrienden, met name Joker0502 ... wir sind die Macher .... En hun commentaarpagina

Helaas is Ootje op 2-8-2019 gestopt met zijn dagelijkse blog op nl.giveawayoftheday.com.

De officiële site van vandaag:


Terug naar het begin.