PDF Shaper maakt het eenvoudig om de inhoud van PDF-bestanden aan te passen. Gebruikers kunnen PDF-bestanden opsplitsen in kleinere PDF's, afzonderlijke pagina's extraheren of verwijderen en bestanden versleutelen en decoderen. Het is net zo eenvoudig om meerdere PDF-bestanden samen te voegen tot een groter bestand. De software roteert, snijdt en normaliseert pagina's, afzonderlijk of in batchmodus. Het is eenvoudig om de tekst van een PDF-bestand te converteren naar het populaire Microsoft Word RTF-formaat, of om DOC-bestanden naar PDF-bestanden te converteren. Ook zet de software PDF-pagina's om in standalone afbeeldingen en vice versa.___

Belangrijkste voordelen
De schone, intuïtieve interface van PDF Shaper stelt gebruikers in staat om in slechts enkele minuten productief te worden. PDF Shaper is geoptimaliseerd voor hoge-DPI-monitoren en een laag CPU-gebruik, zelfs tijdens de CPU-intensieve conversieoperaties. De software draait onder ??? Engelse tekst is onvolledig.

Geavanceerd gereedschap
Met de nadruk op veiligheid en privacy kan PDF Shaper gebruikers PDF-metagegevensvelden zoals auteur, titel en data bijwerken of verwijderen. PDF-bestanden kunnen worden gecodeerd met gebruikers- en eigenaarswachtwoorden. Bovendien kan de software de inhoud beschermen, toegangsrechten voor gebruikers instellen, PDF-bestanden ondertekenen en eerder gecodeerde bestanden decoderen.

NB:

  • - levenslange licentie (alleen voor thuisgebruik)
  • - volledig functioneel (activering is niet vereist)
  • - updatecontrole uitgeschakeld (updates zijn niet inbegrepen)
  • - gratis technische ondersteuning inbegrepen

Vergelijk edities.

Vertaald met www.DeepL.com/Translator

Giveaway of the day — PDF Shaper Premium 9.4

Versie 8.7 kregen we op 25 november 2018. De blog van die dag. De oude posting van Ootje

Systeemvereisten: Windows XP/ Vista/ 7/ 8/ 8.1/ 10 (x32/x64)

Site van de leverancier

Trial met CRC64: F53D0337A840E528 te activeren met de activatiegegevens van het weggevertje met CRC64: CDD4B3D1C237A42C? JA/NEE: zijn verschillend

Bij de activatie wordt contact opgenomen met IP-adres xx.xxx.xxx.xxx/geen contact opgenomen met internet.

Themida. "The program is preactivated. No activation key is required." 32 Bitter. Kent Nederlands. Zo te zien volstaat de programmamap als semi-portable.

De ervaringen van de Duitse vrienden, met name Joker0502 ... wir sind die Macher .... En hun commentaarpagina

Helaas is Ootje op 2-8-2019 gestopt met zijn dagelijkse blog op nl.giveawayoftheday.com.

De officiële site van vandaag:


Terug naar het begin.