links met alleen tekst, dus zonder url na de verticale streep gebruik ik om commentaar te plaatsen, dat op de blog niet te zien is. Hieronder zet ik een bewerkte versie van de beschrijving van Giveaway of the Day. Ik verander altijd "jij" etc in "u" etc in de vertaling van DeepL. Haal dit eerste commentaar weg, anders wordt de tekst hieronder niet getoond. Bugje?

Vertaald met www.DeepL.com/Translator

Giveaway of the day — Ashampoo Home Design 5

Versie Home Designer Pro 3 kregen we op 24 maart 2017. De blog van die dag. De oude posting van Ootje

Systeemvereisten: Windows 7/ 8/ 10; RAM: Min. 4 GB RAM; Hard Drive Space: 1,34 GB; Other: VS 2015 Redistributables

Site van de leverancier

Trial te activeren met de activatiegegevens van het weggevertje? JA/NEE: zijn identiek/verschillend niet onderzocht

Bij de activatie wordt contact opgenomen met IP-adres xx.xxx.xxx.xxx/geen contact opgenomen met internet.

Van een oudere versie heb ik een gekochte licentie. Maar ik heb het programma nooit echt toegepast. Gezien de omvang van de download ga ik het net als de vorige keer niet in de uitwisselmap zetten. En doe ik ook geen moeite de activatie te bekijken. Ik zal wel voor mezelf een sleutel aanvragen. Als u meer wilt weten dan ik de vorige keer schreef, moet u mij maar mailen. Of uw vraag onderaan deze blog posten.

Later toegevoegd: het weggevertje is dermate omvangrijk, dat k het niet geïnstalleerd krijg op een virtuele machine. Onder Time Freeze crasht de productielaptop. De productiedesktop is nog steeds defect. Jammer dan.

De ervaringen van de Duitse vrienden, met name Joker0502 ... wir sind die Macher .... En hun commentaarpagina

Helaas is Ootje op 2-8-2019 gestopt met zijn dagelijkse blog op nl.giveawayoftheday.com.

De officiële site van vandaag:


Terug naar het begin.