HippoEDIT is een Windows tekstverwerker voor programmeurs en power users. Men kan het gebruiken als volledige IDE met de ondersteuning van projecten, externe tools en automatische voltooiing, of als eenvoudige broncodeviewer voor webbrowsers en shell. Met HippoEDIT kunt u grote logbestanden openen, Unicode-teksten bekijken en bewerken, bestanden openen in een andere codering en regelafbrekende stijlen. De editor heeft een syntaxis die veel programmeertalen ondersteunt, plugins die de editor uitbreiden met nieuwe functionaliteit (FTP Explorer, File Explorer, Spell Checker, Emmet en JS Beautifier, HTML Tools, XML Pretty Print, Live Colors etc.) en kleurstellingen. HippoEDIT heeft veel unieke functies die u niet zult vinden in andere editors, wat uw werk kan versnellen en vereenvoudigen. Zoals de hiërarchie- en navigatiebalk, Gekleurde Beugels en Gidsen, inline kleur- en afbeeldingsvoorvertoners, Intelligent Smart Highlight, Code Hints, Fuzzy search, User Text Highlighting, MultiClipboard, en Workspaces, enz.

Vertaald met www.DeepL.com/Translator

Giveaway of the day — HippoEDIT 1.61.56

Versie 1.61.55 kregen we op 25 april 2019. De blog van die dag. De oude posting van Ootje

Systeemvereisten: Windows XP/ Vista/ 7/ 8/ 10

Site van de leverancier

Trial te activeren met de activatiegegevens van het weggevertje? NEE: zijn verschillend en er zijn geen activatiegegevens. Misschien te oogsten??

Bij de activatie wordt contact opgenomen met IP-adres xx.xxx.xxx.xxx/geen contact opgenomen met internet.

Themida. "The program is pre-activated and does not require manual license registration."

OT: vandaag nog minder tijd dan anders. Geen idee of ik er vóór morgenochtend 09:00 uur aan meer toe kom. Kijk dus eerst op de oude blog. Gezien het zeer kleine verschil in versienummer zal alles wel hetzelfde blijken.

De ervaringen van de Duitse vrienden, met name Joker0502 ... wir sind die Macher .... En hun commentaarpagina

Helaas is Ootje op 2-8-2019 gestopt met zijn dagelijkse blog op nl.giveawayoftheday.com.

De officiële site van vandaag:


Terug naar het begin.