Rip DVD naar 4K/1080p video's, DVD converteren naar alle populaire 2D video formaten zoals MP4, AVI, FLV, WMV, MKV, MOV, H.264, H.26, etc. en zelfs 3D-video formaten.

Rip DVD naar een populaire video / audio-formaat.
7Share Any DVD Ripper is de handige en krachtige DVD rippen software, die niet alleen kan rippen DVD naar AVI, MP4, MPEG, MPEG, WMV, MPEG, MPEG, M4V, TS, VOB, 3GP, HD-video's, maar ook rippen DVD naar 4K/1080P video met een hoge snelheid en een uitstekende videokwaliteit. Naast het rippen van DVD naar video, kan het audio van DVD extraheren naar AAC, AC3, AIFF, MP3, M4A, MP2, WAV, WMA audio formaten en ga zo maar door. De geconverteerde DVD-bestanden worden ondersteund door de meest gangbare draagbare apparaten.

Krachtige bewerkingsfuncties.
Deze DVD Ripper is niet alleen DVD ripping software tool, het bevat ook een eenvoudige DVD editor. Het biedt u verschillende bewerkingsfuncties, kunt u klikken op "Clip" knop om de lengte van de video te trimmen door het instellen van de start-en eindtijd, combineer meerdere videoclips in een met samenvoegen functie; gewas ongewenst deel van de video. Ook mag u de video-effect aan te passen, zoals helderheid, verzadiging, contrast en tint, tekst / beeld watermerk toe te voegen aan de video en het geluidsvolume aan te passen als u wilt, om de ideale video-effect te krijgen.

Vertaald met www.DeepL.com/Translator

Giveaway of the day — 7thShare Any DVD Ripper 5.8.8

Deze titel kregen we hier nog niet eerder van 7thShare Studio. De blogs met de tag thShare Studio.

Systeemvereisten: Windows XP/ Vista/ 7/ 8/ 8.1/ 10

Site van de leverancier

Trial met CRC64: 3C5D51CB37792A41 te activeren met de activatiegegevens van het weggevertje met CRC64: 26418652A7C806F8? NEE: zijn verschillend

Bij de activatie wordt contact opgenomen met IP-adres 47.52.144.241

Themida. De sleutel staat in de readme. 32 Bitter. Geen Nederlands. De activatie staat in het register:

[HKEY_CURRENT_USER\Software\7thShare Studio\7thShare Any DVD Ripper\Register]
"UserEMail"=- ik gebruikte a@b.com
"Code"=- de sleutel uit de readme

De ervaringen van de Duitse vrienden, met name Joker0502 ... wir sind die Macher .... En hun commentaarpagina

Helaas is Ootje op 2-8-2019 gestopt met zijn dagelijkse blog op nl.giveawayoftheday.com.

De officiële site van vandaag:


Terug naar het begin.