IObit Malware Fighter 7 is een krachtig en uitgebreid antimalware- en antivirusprogramma dat uw pc in real-time beschermt tegen malware en virussen.

Met de wereldwijd toonaangevende Bitdefender-antivirus-engine, IObit Anti-malware-engine en Anti-ransomware-engine kan IObit Malware Fighter 7 de nieuwste spyware, adware, ransomware, Trojaanse paarden, keyloggers, bots, wormen, kapers en virussen, etc. verwijderen. Ondertussen kan IObit Malware Fighter 7 ook zorgen voor een veiliger browser en systeem met zeven beveiligingen in Browser Protect en acht bewakers in Security Guard.

De nieuwe Safe Box en de verbeterde Anti-ransomware Engine beschermen uw PC dubbel tegen de nieuwste ransomware-aanvallen. Bovendien is MBR Guard toegevoegd om uw PC te beschermen tegen de kwaadaardige aanvallen op MBR, zoals GoldenEye/Petya-aanvallen. Een andere nieuwe functie die het vermelden waard is, is het Notificatiecentrum dat een één-klik-oplossing biedt om alle belangrijke berichten te bekijken en te beheren.

Last but not least, zal de door u geüpgrade IObit Cloud Security powered by you onze database sterk uitbreiden en de detectie en verwijdering van bedreigingen verbeteren.

Let op: de licentie is zes maanden geldig

Vertaald met www.DeepL.com/Translator

Giveaway of the day — IObit Malware Fighter Pro 7

Versie 6.6.1 kregen we op 1 mei 2019. De blog van die dag. De oude posting van Ootje

Systeemvereisten: Windows XP/ Vista/ 7/ 8/ 10

Site van de leverancier

Trial met CRC64: 463EEECAC8F61D49 te activeren met de activatiegegevens van het weggevertje met CRC64: 90EC594EE3D5E66A? JA: zijn verschillend

Bij de activatie wordt contact opgenomen met IP-adres xx.xxx.xxx.xxx/geen contact opgenomen met internet.

Geen Themida. De sleutel staat in de readme. 32 Bitter. Kent Nederlands. Geen kinderspeelgoed. Let op bij de installatie, anders installeert u meer

Bij de activatie wordt er erg veel in register en bestanden weggeschreven. De Duitse vrienden zagen de activatie in het bestand%% Program Files (x86)\Common\ FilesIObit\IObit Malware Fighter\License-imf.dat

Bewaar dit bestand. Ik kon er de trial mee activeren in een schone zandbak op mijn productielaptop. QED.

Ik ga het vrijwel zeker niet gebruiken. Op zich is voor zo'n programma een zesmaandslicentieduur niet onredelijk. Maar als ik het wil houden, moet ik wel bereid zijn er $20 per jaar voor te betalen. En ik heb ook de gratis Microsoft Defender en MalwareBytes al op mijn machine staan. En enge sites kan ik via de zandbak, Tor of een virtuele machine benaderen.

De ervaringen van de Duitse vrienden, met name Joker0502 ... wir sind die Macher .... En hun commentaarpagina

Helaas is Ootje op 2-8-2019 gestopt met zijn dagelijkse blog op nl.giveawayoftheday.com.

De officiële site van vandaag:


Terug naar het begin.