Easy Photo Unblur verbetert de kwaliteit van camera-opnamen door het verwijderen van overmatige ruis en het scherper maken van de vage objecten.
Het maken van foto's in beweging of ongunstige lichtomstandigheden resulteert vaak in wazige of rumoerige opnamen. Met Easy Photo Unblur worden foto's kristalhelder dankzij slimme digitale optimalisatie. De programma-algoritmen maken foto's onscherp door verkeerd gerichte objecten te detecteren en de ruis intelligent te reinigen.

Het programma biedt een reeks van onscherpe beeldmodi met instelbare parameters - gladstrijkradio's, detalisatie, ruis voor en na de verwerking. Afhankelijk van de ruisintensiteit kunt u verschillende onscherpte beeldmodi gebruiken om de handshake, misfocus en bewegingsonscherpte te herstellen. Deze onscherptebeeldapplicatie ondersteunt batchbeeldoptimalisatie die veel sneller is dan onscherpte foto's één voor één. Sleep de beeldmap naar de app en start de verwerking.
Er zijn vele manieren om een foto te ontvouwen en de meeste daarvan vereisen professionele vaardigheden op het gebied van grafische bewerking. Easy Photo Unblur is voor iedereen geschikt, ongeacht de vaardigheden op het gebied van fotografie en ontwerp. Het programma helpt om een foto te ontvouwen met behulp van kunstmatige intelligentiemechanismen. Het is veel efficiënter dan vlakke slijpen gebruikt in de meeste alternatieve oplossingen. Een gebruiker kan het resultaat bekijken en vergelijken met de originele foto voordat hij wijzigingen opslaat.

Vertaald met www.DeepL.com/Translator

Giveaway of the day — Easy Photo Unblur 3.0

Versie 3.0 kregen we op 18 april 2019. De blog van die dag. De oude posting van Ootje

Systeemvereisten: Windows 7/ 8/ 8.1/ 10

Site van de leverancier

Trial met CRC64: D7E4E141291859CD te activeren met de activatiegegevens van het weggevertje met CRC64: D7E4E141291859CD? JA: zijn identiek, al vraagt de trial geen sleutel aan. Tenzij u de naam verlengt met pt1.

Bij de installatie wordt contact opgenomen met IP-adres 162.243.116.64 https.

Geen Themida. De uitgang pt1 zorgt ervoor dat u een sleutel kunt aanvragen.
Geen plustruc. Op twee adressen dezelfde sleutel EPU******QFB.

De activatie komt in het register:

[-HKEY_CURRENT_USER\Software\softorbits\EasyPhotoUnblur]
"partnerId"=-
"partnerOff"=-
"partnerCode"=-
"partnerName"=-
"programShort"=-
"Key"=-
"partnerCompaignInfo"=-

De laatste twee subsleutels worden tijdens de activatie aangemaakt.

De ervaringen van de Duitse vrienden, met name Joker0502 ... wir sind die Macher .... En hun commentaarpagina

Helaas is Ootje op 2-8-2019 gestopt met zijn dagelijkse blog op nl.giveawayoftheday.com.

De officiële site van vandaag:


Terug naar het begin.