De Microsoft Office en vele andere multiklemborden behouden gewoon de laatste paar clips, zodat u meer dan eens kunt kopiëren voordat u ze plakt. Die functionaliteit is niet eens een kras op het oppervlak van wat Spartan kan doen!

U kunt clips permanent opslaan. U kunt screenshots maken (en bewerken). U kunt clips maken die automatisch de systeemdatum en -tijd bevatten. U kunt gevoelige clips zoals uw wachtwoorden en creditcardgegevens versleutelen.

U kunt elke digitale foto of grafisch bestand op uw PC plakken door er eenvoudigweg naartoe te bladeren en op een knop te klikken - en u hebt de optie om het te plakken in het formaat dat geaccepteerd wordt door Outlook, Outlook Express en Windows Mail die andere klemborden niet bieden.De Microsoft Office en vele andere multiklemborden behouden gewoon de laatste paar clips, zodat u meer dan eens kunt kopiëren voordat u ze plakt. Die functionaliteit is niet eens een kras op het oppervlak van wat Spartan kan doen!.

U kunt clips permanent opslaan. U kunt screenshots maken (en bewerken). U kunt clips maken die automatisch de systeemdatum en -tijd bevatten. U kunt gevoelige clips zoals uw wachtwoorden en creditcardgegevens versleutelen..

U kunt elke digitale foto of grafisch bestand op uw PC plakken door er eenvoudigweg naartoe te bladeren en op een knop te klikken - en u hebt de optie om het te plakken in het formaat dat geaccepteerd wordt door Outlook, Outlook Express (erg verouderd) en Windows Mail die andere klemborden niet bieden..

Naast een multiklembord krijgt u een jaarplanner, een grafische editor en een fotobrowser erbij. Clips die webadressen zijn, werken als bladwijzers. Clips die telefoonnummers zijn, bellen via uw modem. Clips die bestanden op uw PC zijn, werken als snelkoppelingen naar uw PC. Het zal e-mail inkepingchevrons verwijderen uit tekst. Het zal tekst (met inbegrip van de reparatie van afgebroken woorden) op de gewenste breedte uitlijnen. Het plakt zelfs tekst in oude DOS-programma's! De lijst met gebruiksmogelijkheden van deze software gaat maar door en door.

Vertaald met www.DeepL.com/Translator

Giveaway of the day — Spartan Standard 21.11

Versie Spartan kregen we op 27 augustus 2012. Giveawayoftheday gebruikte nog geen Themida, dus had ik nog geen blog nodig.. De oude posting van @^@

Systeemvereisten: Windows 98/ 2000/ XP/ 7/ 8/ 8.1/ 10

Site van de leverancier

Trial met CRC64: DB2F9937D83019CD te activeren met de activatiegegevens van het weggevertje met CRC64: 8A7A09C4DD9717AD? NEE: zijn verschillend. Er is ook een portable, ook een trial die 300 keer mag worden gebruikt.

Bij de activatie wordt contact opgenomen met IP-adres xx.xxx.xxx.xxx/geen contact opgenomen met internet.

Themida. Geen sleutel. Geen Sandboxie. 32 Bitter. Geen Nederlands. Lijkt goed te werken. Voor mezelf een Cameyo portable gemaakt op een virtuele XP.

Ik zie geen activatie. De bestanden zijn allemaal vrij oud, op de exe na. Die is misschien speciaal voor vandaag gemaakt.

De demo - video en ook via Youtube

Ik hoop het een dezer dagen eens te kunnen uitproberen.

De ervaringen van de Duitse vrienden, met name Joker0502 ... wir sind die Macher .... En hun commentaarpagina

Helaas is Ootje op 2-8-2019 gestopt met zijn dagelijkse blog op nl.giveawayoftheday.com.

De officiële site van vandaag:


Terug naar het [begin.