DataNumen Word Repair is een krachtige Word recovery tool. Het kan corrupte of beschadigde Word-doc-bestanden scannen en uw gegevens in hen zo veel mogelijk herstellen, om zo het verlies in bestandscorruptie te minimaliseren. Momenteel ondersteunt DataNumen Word Repair ondersteuning voor het herstellen van MS Word 6.0 tot 2019 en Word voor Office 365 documenten. Bovendien is het geïntegreerd met Windows Verkenner, ondersteunt drag & drop operaties, waardoor u gemakkelijk en snel repareren van doc-bestanden.

Uitleg

Vertaald met www.DeepL.com/Translator

Giveaway of the day — DataNumen Word Repair 3.4

Een nieuwe aanbieder hier, DataNumen|https://nl.giveawayoftheday.com/category/publisher/datanumen/].

Systeemvereisten: Windows 95/ 98/ ME/ NT/ 2000/ XP/ Vista7/ 8/ 8.1/ 10; Windows Server 2003/ 2008/ 2012/ 2016/ 2019

Site van de leverancier

Trial met CRC32: CD0B6F73 te activeren met de activatiegegevens van het weggevertje met CRC32: CD0B6F73? JA: zijn identiek

Bij de activatie wordt geen contact opgenomen met internet.

Geen Themida. De sleutel staat in de readme. Installatie in Sandboxie lukt niet, daarom Toolwiz Time Freeze aangezet. 32 Bitter. Geen Nederlands. De installer is er eentje uit de oude doos, lijkt wel Windows 3.1 of 95. Na installatie blijkt dat de thuisgebruiker geen licentie nodig heeft, alleen de zakelijk gebruiker.

De activatie komt in het register:

[HKEY_CURRENT_USER\Software\DWORDR64\Register]
"UserName"="Giveawayoftheday" is vrij te kiezen
"Code"=- de sleutel uit de readme
"Info"=-

Voor zover ik weet, kan MS Office zelf prima office-bestanden herstellen. Ik heb op deze net nieuw ingerichte W10 64 Home testmachine (vorige productielaptop) geen MS Office of LibreOffice staan, dus kan ik nu niet nagaan of het weggevertje een zinvol extra is, naast deze twee krachtige officeprgramma's.

De ervaringen van de Duitse vrienden, met name Joker0502 ... wir sind die Macher .... En hun commentaarpagina

Helaas is Ootje op 2-8-2019 gestopt met zijn dagelijkse blog op nl.giveawayoftheday.com.

een

De officiële site van vandaag:


Terug naar het begin.