Hebt u ooit een video aangetroffen die problemen had met het afspelen van een video (bevriezen, achterblijven, zwart scherm)? Heeft u tijdens het uploaden problemen ondervonden met video's die vastzitten tijdens het uploaden of bent u in een situatie terechtgekomen dat uw Sony Vegas de video's waar u vanaf de camcorder opneemt niet kan importeren? Al deze problemen kunnen te wijten zijn aan incompatibele video type (formaat), video codec, omvangrijke video grootte, en nog veel meer redenen. In de meeste gevallen kunnen de problemen worden opgelost met behulp van een veilige en betrouwbare videotool zoals WinX HD Video Converter Deluxe.

Met de nieuwste versie - WinX HD Video Converter Deluxe V5.15.6, bent u in staat om elke video te converteren / transcoderen naar MP4 (H.264) dat wordt meer gebruikt als de meeste van de spelers en apparaten, comprimeren video voor een snellere uploads naar Facebook of Instagram terwijl er geen pixel verlies. Zet camcordervideo's in AVCHD/MTS/MTS/M2TS-indelingen om naar gangbare formaten die uw bewerkingsprogramma gemakkelijk zou herkennen en accepteren. Bovendien kunt u uw video's inkorten, bijsnijden tot de perfecte verhouding, meerdere videoclips samenvoegen, ondertitels toevoegen of de juiste fps selecteren voor uw platform.

Wat is er nieuw in versie 5.15.6?

  • Verbeterde download-engine voor de nieuwste video's, verminderd geheugenverbruik tijdens het downloaden van lange video's.
  • Verbeterde GPU-versnellingsdocking-technologie om snellere snelheid te leveren, vooral in H.264 en HEVC-video-transcodering zonder kwaliteitsverlies.
  • Verbeter de videodecodering en -coderingssnelheid.
  • Naast een functionele upgrade krijgt de productpagina van WinX HD Video Converter Deluxe ook een complete vernieuwing voor een betere leeservaring.

Bonus: Iedere GOTD-gebruiker kan nu deelnemen aan de adventskalender Giveaway! In totaal 24 geschenken met betrekking tot systeembeheer, dvd-conversie, gegevensback-up, antivirus, updaten van drivers, schoonmaken en optimaliseren van pc's, etc., worden in de aanloop naar Kerstmis in de loop van december weggegeven. Bekijk het cadeau van vandaag.

Vertaald met www.DeepL.com/Translator

Giveaway of the day — WinX HD Video Converter Deluxe 5.15.6

Versie 5.13.3 kregen we op 29 juli 2019. De blog van die dag. De oude posting van Ootje

Systeemvereisten: Windows XP/ 7/ 8/ 10; Processor: 1GHz Intel/AMD processor or above; RAM: 256MB RAM (512MB or above recommended); Free Hard Disk: 100MB space for installation; Graphic Card: 256MB RAM (512MB or above recommended)

Site van de leverancier

Trial met CRC32: 7052360A te activeren met de activatiegegevens van het weggevertje met CRC32: E423ABD8? JA: zijn verschillend

Bij de activatie wordt contact opgenomen met IP-adres 192.168.2.254 DNS (mijn router) en 169.54.175.207 http..

Themida. De sleutel staat in de readme. 32 Bitter. Geen Nederlands. Bij de activatie moet u een mailadres opgeven. a@b.com is OK. De activatie wordt vastgelegd in %AppData%:
C:\Users\gebruikersnaam\Roaming\Digiarty\WinX HD Video Converter Deluxe\signature.bin
%

Bewaar dit bestand. Ik kon er de trial mee activeren. QED.

De ervaringen van de Duitse vrienden, met name Joker0502 ... wir sind die Macher .... En hun commentaarpagina

Helaas is Ootje op 2-8-2019 gestopt met zijn dagelijkse blog op nl.giveawayoftheday.com.

De officiële site van vandaag:


Terug naar het begin.