Smart Defrag 6 is een betrouwbare, stabiele en toch eenvoudig te gebruiken schijfoptimalisator die is ontworpen voor optimale prestaties van de harde schijf. In tegenstelling tot andere traditionele schijfdefragmentatiesystemen die alleen defragmentatie bieden, stroomlijnt Smart Defrag 6 ook op intelligente wijze uw bestanden op basis van het gebruik van de frequentie om de toegang tot schijfgegevens te versnellen.

Met de verbeterde IObit disk defrag engine, defragmenteert Smart Defrag 6 niet alleen uw HDD, maar ook uw SSD om de toegang tot de schijf te versnellen en de duurzaamheid van de schijf te verbeteren. Smart Defrag 6 heeft speciaal het algoritme voor bestandsorganisatie op Windows 10 geoptimaliseerd. Om het krachtiger te maken, levert Smart Defrag 6 ook een aantal andere nuttige functies. Boot Time Defrag kan het Windows-register defragmenteren om meer bezet RAM vrij te geven en de stabiliteit van het systeem te garanderen, terwijl u de Boot Time Defrag kunt aanpassen aan uw behoeften. Ondertussen zorgen Auto Defrag en Scheduled Defrag ervoor dat uw schijven altijd geoptimaliseerd zijn voor hun topprestaties. Bovendien is Game Optimize ontworpen om gamers een uiterst soepele spelervaring te bieden. Het laatste, maar niet het minste, kan Disk Health je helpen om je schijfstatus in real-time te monitoren.

Houd er rekening mee dat de huidige licentie is voorzien voor 6 maanden.

Vertaald met www.DeepL.com/Translator

Giveaway of the day — Smart Defrag Pro 6.4

Versie 6.2.5 kregen we op 23 mei 2019. De blog van die dag. De oude posting van Ootje

Systeemvereisten: Windows XP/ Vista/ 7/ 8/ 8.1/ 10

Site van de leverancier

Trial met CRC32: BA971805 te activeren met de activatiegegevens van het weggevertje met CRC32: F1BE8229? NEE: zijn verschillend

Bij de installatie wordt contact opgenomen met IP-adres 93.184.221.133 http (3*) en 50.16.201.122 http (2*%). Bij de activatie 52.201.57.223 http.

Geen Themida. De sleutel staat in de readme. 32 Bitter. Kent Nederlands. Installatie in Sandboxie lukt niet, daarom Toolwiz Time Freeze ingeschakeld.
De activatie staat in het bestand C:\Program Files (x86)\Common Files\IObit\Smart Defrag\licence.dat. Helaas kan ik daar de trial niet mee activeren, noch met de sleutel uit de readme.
Het bestand licence.dat volstaat wel om het weggevertje te activeren. Want als ik na de vruchteloze poging de trial te activeren, het weggevertje daaroverheen installeer, is het weggevertje bij de eerste opstart geactiveerd. QED.

Voor W10 overbodig. Dat regelt automatisch de defragmentatie. Daarnaast hoef/mag je SSD's niet defragmenteren en bijna alle PC's van de laatste vier jaar hebben een SSD voor de C-schijf.

De ervaringen van de Duitse vrienden, met name Joker0502 ... wir sind die Macher .... En hun commentaarpagina

Helaas is Ootje op 2-8-2019 gestopt met zijn dagelijkse blog op nl.giveawayoftheday.com.

De officiële site van vandaag:


Terug naar het begin.