ThesesAssistDrawer is een MS Word addin die u kan helpen de layout van uw scriptie, publicatie of wetenschapsartikel gemakkelijk te configureren. Het hulpprogramma wordt geleverd met sjabloenen voor het snel invoegen van bijschriften, die u snel kunt aanpassen of zelf maken, snel bewerken van referenties, snel invoegen van vergelijkingen en tabellen, intelligente documentopnamelocatie, snel invoegen van voetnoten, snel plaatsen van meerdere cijfers, en vele andere mogelijkheden.

Het programma stelt u in staat om de opmaak van scriptiesjablonen eenvoudig te beheren. U kunt ook scriptiesjablonen met automatisch genummerde koppen genereren met een enkele muisklik. Daarnaast biedt het u de mogelijkheid om kruisverwijzingen naar koppen, bijschriften, pagina's en verwijzingen op te nemen met een minimum aan inspanning. Verwijzingen kunnen worden bewerkt of toegevoegd door opeenvolgende kruisverwijzingen automatisch samen te voegen of door eindnotities en alinea's te vermelden. Ook complexe toetsenbordbewerkingen of sneltoetsen kunnen eenvoudig worden uitgevoerd.

NB: levenslange licentie.

Vertaald met www.DeepL.com/Translator

*** in bewerking/under construction/in der Entwicklung ***

Mijn (nog) niet geplaatste commentaren op Giveawayoftheday kunt u hier lezen.
Hier per 1-10-2019 geen downloadlinks meer. Als u zich bij mij abonneert op de links, krijgt u ze per mail thuisbezorgd. Maar u moet wel een tegenprestatie leveren, bijvoorbeeld door postings met uw ervaringen met het weggevertje te schrijven.

Opera, mijn FireFox en Vivaldi kunnen het weggevertje rechtstreeks downloaden. Dus met die drie browsers hoeft u niet op mijn mail te wachten. U kunt ook Ten Minute Mail, Temp Mail Adress mèt plustruc! of Minute InBox mèt plustruc! gebruiken om zelf de links 100% anoniem aan te vragen. Ik gebruik die ook om sleutels aan te vragen.

Giveaway of the day — ThesesAssistDrawer 4.8.5

Een nieuwe aanbieder hier, TujiaStudio.

Systeemvereisten: Windows XP/ 7/ 8/ 8.1/ 10, MS Office 2007 of nieuwer

Site van de leverancier

Trial met CRC32: 51613317 te activeren met de activatiegegevens van het weggevertje met CRC32: 51613317? JA: zijn identiek

Bij de activatie wordt geen contact opgenomen met internet.

Geen Themida, identiek aan de trial. De sleutel staat in de readme. 32 Bitter. Geen Nederlands. Maar de meeste proefschriften in mijn vakgebieden worden in het Engels geschreven. MS Office 2007 of nieuwer vereist.
Ik zal het testen op de productielaptop (beveiligd door Toolwiz Time Freeze), want op mijn virtuele machines en de testlaptop staat geen MS Office.
Ik kies voor een testperiode, dus vul niet direct de sleutel in. Dat doe ik omdat ik SoftOrganizer Pro zo weinig mogelijk wijzigingen wil laten vinden als gevolg van de activatie. Na de opstart zie ik een Chinees menu. Ik gok dat de rechterknop de juiste is. Via About krijg ik de Registerknop terug.
De activatie staat in %AppData%, in C:\Users\gebruikersnaam\AppData\Roaming\TujiaStudio\ThesesAssistDrawer_Word\4.8.5.0\mru.dat. Dat is een omvangrijk tekstbestand waar ik geen chocola van kan maken.
Ik kan bij een nieuwe installatie op de schone productielaptop et weggevertje niet activeren met de et bewaarde mru.dat-bestand. Ik krijg een foutmelding dat de trialcode al gebruikt is. Wissen van het bestand zelf helpt niet.Ook niet als ik de hele map met alle deelmappen in %AppData% wis.
Dus nogmaals schoon opstarten en voor de derde keer installeren en direct activeren. Dat gaat goed. Maar Settings is grijs, dus kan ik niets instellen. Ook kan ik de licentie niet exporteren, later lukt het wel.. Er is dus iets mis. De map Templates in de programmamap is leeg? Als ik Word opstart, zie ik niets. Er is een mooie handleiding, dat wel. Maar als ik zelf geen sjablonen kan maken, heb ik er niets aan. In Word 2016 is het niet te zien als invoegtoepassing. Nergens is een .dot te vinden.

Na wat spelen is plotseling Settings weer bereikbaar. Maar na afsluiten en weer opstarten van Word opeens niet meer. Ik geef het op.

Enig pluspunt: VirusTotal ziet er niets verkeerds in.

Kort nadat ik besloten had hier een blog over te schrijven, zag ik de posting van Lidl1, die me helemaal over de streep trok. Al heb ik als gehuwde pensionado met veel vrijwilligerstaken geen tijd voor een proefschrift.

De ervaringen van de Duitse vrienden, met name Joker0502 ... wir sind die Macher .... En hun commentaarpagina

Helaas is Ootje op 2-8-2019 gestopt met zijn dagelijkse blog op nl.giveawayoftheday.com.

een

De officiële site van vandaag:


Terug naar het begin.