Maak van uw PC en laptop een betere radio en televisie, met onlineTV 15. U kunt de meest populaire kanalen voor internationale televisieprogramma's rechtstreeks van het internet naar uw laptop streamen.
Met onlineTV 15 kunt u meer dan 150 tv-programma's ontvangen: uit 16 verschillende landen (geen NL, wel BE) en in 7 verschillende talen. Voor radio heeft u de keuze uit meer dan 1000 zenders uit meer dan 80 verschillende landen!

Let op: Android is niet inbegrepen in deze versie!

Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie)

*** in bewerking/under construction/in der Entwicklung ***

Mijn (nog) niet geplaatste commentaren op Giveawayoftheday kunt u hier lezen.
Hier per 1-10-2019 geen downloadlinks meer. Als u zich bij mij abonneert op de links, krijgt u ze per mail thuisbezorgd. Maar u moet wel een tegenprestatie leveren, bijvoorbeeld door postings met uw ervaringen met het weggevertje te schrijven.

Opera, mijn FireFox en Vivaldi kunnen het weggevertje rechtstreeks downloaden. Dus met die drie browsers hoeft u niet op mijn mail te wachten. U kunt ook Ten Minute Mail, Temp Mail Adress mèt plustruc! of Minute InBox mèt plustruc! gebruiken om zelf de links 100% anoniem aan te vragen. Ik gebruik die ook om sleutels aan te vragen.

Giveaway of the day — onlineTV 15 Plus

Versie 14 kregen we op 17 januari 2019. De blog van die dag. De oude posting van Ootje.
Ik dacht eerst dat het iets nieuws was. Later zag ik bij de Duitse vrienden dat het eerder was weggegeven.

Systeemvereisten: Windows 7/ 8/ 10 (x32/x64)

Site van de leverancier

Trial met CRC32: 3A543E32 te activeren met de activatiegegevens van het weggevertje met CRC32: 3A543E32? JA: zijn identiek

Bij de activatie wordt contact opgenomen met IP-adressen 78.47.15.105 https en 144.76.52.38 https.

Geen Themida. 32 Bitter. Geen Nederlands. Vraag uw eigen sleutel aan. Ik gebruikte MinuteInBox, want Engelmann wil u spammen. De plustruc werkt daarbij.
U krijgt een link om uw aanmelding te bevestigen en de sleutel YBL9J-XFB**** te oogsten uit uw browser. En een downloadlink voor de gratis versie, identiek aan het weggevertje.
Met een ander mailadres kreeg ik een andere sleutel. Maar ze beginnen allemaal met YBL9J-XFB.

De activatie staat in het register:

[HKEY_CURRENT_USER\Software\concept/design\onlineTV15]
"DisID"=-
"KeyStr"=-
"UnlockRequest"=-

Zoekt bij de opstart ongevraagd naar updates. Ik ben niet kapot van de kwaliteit op een virtuele W8.1 64 Pro. Maar in SandboxIE op de productielaptop gaat het goed en kon ik een lachfilm op de Oostenrijkse TV bekijken. Misschien de Android versie op mijn nieuwe chromebook zetten?

De ervaringen van de Duitse vrienden, met name Joker0502 en Alina M. ... wir sind die Macher .... En hun commentaarpagina

Helaas is Ootje op 2-8-2019 gestopt met zijn dagelijkse blog op nl.giveawayoftheday.com.

De officiële site van vandaag:


De blog van de vorige keer:


Activatiegegevens versleutel ik met het gratis tooltje TheLetterEncrypter

Wegens gebrek aan belangstelling ben ik gestopt met mededelingen omtrent de uitwisselmap. Ik maak voortaan alleen portables van weggevertjes die ik interessant vind en houd die voor mezelf. Ze zijn op verzoek nog wel beschikbaar. Eveneens wegens gebrek aan belangstelling zet ik per 1-8-2019 de spellen niet meer in de uitwisselmap. En per 9-10-2019 heb ik alleen de schrijvers van de blog als lezersdoelgroep voor ogen. Dat betekent dat ik langskomers die alleen halen en niets brengen voortaan negeer.

Mede-auteurs, die kunnen inspringen als ik van huis ben - of domweg prioriteit geef aan andere dingen - zijn van harte welkom. U mag eenvoudig beginnen. Met het aanpassen van de titel en plaatsen van de downloadlinks zijn de ochtendbezoekers al geholpen. Gelukkig springt The Freak vaak bij. Maar die heeft natuurlijk niet dagelijks tijd op het moment dat het weggevertje beschikbaar komt. Mijn ideaal is een team van samenwerkende schrijvers, waar elk lid één of twee keer per week een blog verzorgt.

De uitwisselmap staat wat verstopt in de wolk en de bestanden zijn versleuteld. Dit om te voorkomen dat ze per abuis onbedoeld kunnen worden geopend en gedraaid. Ze zijn uitsluitend bedoeld voor oudere Nederlandstaligen die moeite hebben met de installatie en/of activatie. Als u tot de doelgroep hoort en toegang tot mijn uitwisselmap wilt, kunt u een mailtje sturen naar gergnweggevertje punt com. U krijgt dan per mail de link, uitleg en de voorwaarden. De belangrijkste voorwaarde: niet doorgeven.

De alternatieve weggever, Giveaway Club van Auslogics is er per 26-7-2019 mee gestopt. Maar ze publiceren nog steeds handige tips.

Givewayoftheday heeft een eigen overzicht van freeware/ shareware

7-Zip

Terug naar het begin.