Photo Stamp Remover is een fotocorrectie tool dat watermerken, datumstempels en andere ongewenste objecten kan verwijderen van foto’s. Met een volledig geautomatiseerde verwerking, het programma maakt gebruik van intelligente hersteltechnologie om het geselecteerde gebied te vullen met structuur van de omringende pixels, waardoor het een evenwichtig geheel vormt met de rest van de afbeelding. Wat normaliter heel veel tijd kost met bijv. een kloontool, kan met de Photo Stamp Remover in minuten.

Koop een onbeperkte persoonlijke licentie (met ondersteuning met updates) met 50% korting! Giveaway of the day — Photo Stamp Remover 9.1

. Versie 9.1 kregen we op 21 december 2017. De blog van die dag.

Systeemvereisten: Windows 7/ 8/ 10

Site van de leverancier

Trial te activeren met de activatiegegevens van het weggevertje? JA: trial en weggevertje zijn identiek

Bij de installatie wordt contact opgenomen met IP-adres 162.243.116.64

Geen Themida. Kent Nederlands. Bij de installatie krijgt u een link om de sleutel aan te vragen. 10 Minute Mail werkt goed. U moet wel een werkend mailadres opgeven, want u krijgt een bevestigingsmail met een link.

Softorbits wil veel van u weten, maar u kunt dat overslaan. Daarna kunt u uw sleutel oogsten uit uw browser. Iedereen krijgt dezelde sleutel: PS****CHLD

De activatie staat in het register:

[HKEY_CURRENT_USER\Software\softorbits\PhotoStampRemover]
"Key"=-
"actKey"=-

Bewaar die twee subsleutels. Toen ik ze aan het register van een schone virtuele ThinPC toevoegde en daarna de trial installeerde, was die direct geactiveerd. QED.

Net als vorige keer zijn weggevertje en trial identiek en toch gedragen ze zich anders. Bij het weggevertje kunt u bij het begin van de installatie een sleutel aanvragen. Bij de trial niet.

Ootje bedankt.

OT: vanmorgen twee instellingen van de bios van de desktop veranderd. Eentje voor LAN-opstart en de ander voor een netwerkstack. Gevolg: de computer wilde niet meer opstarten EN ik kon ook niet meer in de bios komen. In plaats van vijf schijven zag de bios er maar eentje. En daarop stond geen werkend OS meer. Na wat nadenken heb ik de aansluitkabel van die schijf losgetrokken. Daarna kon ik wel de bios inkomen. Als eerste toen die twee instellingen terug gezet. Ik had gelukkig genoteerd wat ik veranderd had. Ook bleek dat de SSD niet als eerste startschijf stond vermeld. Dat aangepast en computer uitgezet, kabel weer aangezet, computer opgestart en in de bios gecheckt wat de opstartschijf was. Inderdaad de SSD. En nu doet de desktop het weer. Het was wel even schrikken ...

Hieronder ziet u dat alles weer werkt. Ik werk nu op een Linux Mint laptop in de woonkamer en via Anydesk op de desktop boven. Als u goed kijkt, ziet u dat het Windows programma Treepad op de Linux Mint laptop staat. Excel staat er ook op, maar dat ziet u niet.

Anydesk

AnyDesk kan ook het scherm in originele grootte laten zien. U ziet een virtuele machine van de desktop.

Anydesk

Als u goed kijkt, ziet u dat op mijn Linux Mint laptop ook Treepad staat, een Windows programma.

De Linux Mint laptop is de oude W10 15 inch productielaptop. Vorig jaar vervangen door een krachtiger 17 inch, maar helaas ook een stuk zwaarder. Die kan thuis blijven als ik op 13 augustus een weekje op vakantie ga. De lichtere Linux Mint met een virtuele XP en ThinPC gaat mee.

De officiële site van vandaag:


De ervaringen van de Duitse vrienden, met name Joker0502 ... wir sind die Macher.... En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.

Terug naar het begin.