ZD Soft Screen Recorder legt snel scherm / webcam / audio vast en comprimeert deze naar HD video's, net zoals een camcorder in je scherm. Alles wat wordt weergegeven op het scherm can be captured, zoals web pagina's, streaming video's en game screens, kan worden opgenomen. Het is bijzonder geoptimaliseerd voor desktop en game schermopnames voor de beste schermopname ervaring. Tijdens opnames zul je bijna nooit systeemvertragingen waarnemen.

NB: Gebruik de e-mail aangegeven in het Readme-bestand voor het registreren van de software. Anders zal de activering mislukken.

Giveaway of the day — ZD Soft Screen Recorder 11.1.10

. Versie 10.2.3 kregen we op 23 december 2016. De blog van die dag.

Systeemvereisten: Windows XP /Vista /7 /8 /8.1 /10; Intel / AMD 1.5 GHz or faster multi-core CPU; 1 GB RAM. The newer OS requires more RAM; 15 MB hard disk space for software; installation; NVIDIA / ATI / AMD / Intel graphics card / chip; Windows Media Player, VLC Player or PotPlayer. Supported UI language: English

Site van de leverancier

Trial te activeren met de activatiegegevens van het weggevertje? JA: trial is nieuwer.

trial

Bij de activatie wordt geen contact opgenomen met internet, wel bij het zoeken naar een update: 97.107.137.92.

Geen Themida. In de readme het mailadres en de sleutel, de naam kunt u zelf kiezen. 32 Bitter. U kunt zich pas registreren als u het programma verlaat. Er wordt dan een sleutel in het register geschreven:
HKEY_USERS\S-1-5-21-88366600-2320818443-1346857981-1000\Software\ZD Soft\Screen Recorder\715E985556B467AF69F2EBC04F7FDDD3

Bewaar die sleutel. Ik kon er de trial mee activeren op een schone virtuele ThinPC. De Cameyo deed het helaas niet naar behoren op de laptop. In Sandboxie doet die het wel. Omdat ik zoveel verschillende reacties over de kwliteit/bruikbaarheid las, bewaar ik de Sandboxie voor mezelf. Normaliter gebruik ik de betaalde versie van FS Capture. Ik gebruik die voor de dagelijkse screenshots, maar ik kan er ook video mee opnemen. Bij het afspelen zie ik dan dezelfde kwaliteit als bij de opname.

Maar als ik de volgende morgen het weggevertje in een eigen Sandboxie op de laptop wil zetten, krijg ik een foutmelding:

twee

Vervolgens heb ik de programmamap uit de zandbak naar de laptop gekopieerd. En die programmamap blijkt bruikbaar als semi-portable. El lijkt het erop dat de activatie toch iets subtieler verloopt dan ik eerst dacht. Want ik moet de programmamap in de testmap toch echt met de hand activeren. En als ik hem daarna verplaats naar de map met portables, heb ik weer een trial?! Na nogmaals manueel activeren heb ik een draaiende semi-portable.

Het weggevertje kent aardig wat instellingen:

drie

Ik zou er opnamen van mijn webcam mee kunnen maken, zo lijkt het.

De officiële site van vandaag:


De ervaringen van de Duitse vrienden, met name Joker0502 ... wir sind die Macher.... En hun commentaarpagina.

De posting van Ootje.
Terug naar het begin.